Micke Ahlgren's Blogg

Micke Ahlgren's Blogg

Micke Ahlgren's Blogg

Här möts vi, medlemmar i bandet, dansare, släkt och vänner! Välkomna!

Sommarfinal

Klicka här för ALLA inlägg!Posted by Micke Ahlgren's Tuesday, September 14 2010 14:48:35

Hej! smiley

Här kommer några mixade bilder från våra två sista sommarspelningar. Gröna Lund den 2 september och Liljekonvaljeholmen den 3 september.

Trots att vädret inte bjöd på någon direkt brittsommarvärme så är vi glada för alla i publiken som kom och gjorde det istället -bjöd på värme.

Vi har haft en kanonsommar och ser nu fram emot en lika fin danshöst!

Hoppas att ni kommer och gör oss sällskap!! smiley

/Grabbarna & Ahlgren

  • Comments(1)//blogg.mickeahlgrens.se/#post90

Premiär Hågelby

Klicka här för ALLA inlägg!Posted by Micke Ahlgren's Sunday, May 23 2010 14:32:48

Hej alla!smiley

Ja, i tisdags var det premiär för danserna i Hågelbyparken och vi fick vara först ut på banan. Det var en fantastisk sommarkväll och parken badade i kvällssol.

Camilla hade tagit med sig sin för dagen nya systemkamera och tog dessa vackra bilder. Hon erkände dock att hon tidigare under dagen hade tagit "100 bilder" på en skog -så vi frågar oss stilla varför det bara blev ett tiotal på ahlgrens... Nåja -inget mer krut i detta.smiley

Carina poserar leendes tillsammans med Jörgen och de kallar sig obekymrat för glada 20-åringar... *host* detta medan dotter Andrea gärna låter sig avporträtteras ihop med Petter. Kvällens yngsta deltagare heter Angelika och vinkar glatt till fotografen.

  • Comments(1)//blogg.mickeahlgrens.se/#post89

JUBILEUMSFEST

Klicka här för ALLA inlägg!Posted by Micke Ahlgren's Wednesday, May 19 2010 16:09:33

Nästan en vecka har gått sedan den fantastiska jubileumskvällen. Vi har nästan hunnit landa i att vi inte längre är "19 år" och hunnit smälta alla intryck från kvällen.

Här kommer några av bilderna som togs under kvällen.

Bachohallen och alla 400 supégäster.

Underhållningen av Janne Krantz med Bas och Ahlgrens egna toner. Bredvid scenen rullade också bilderna från en tidigare spelning -inågot lite yngre år...

Jubileumstårtan. Den snyggaste delen av grabbarnas smoking -flugan!!

"Ivar" (bandets mjuka maskot sedan många år tillbaka) som åter fått sätta sig en stund vid scenkanten. Ivar har egentligen gått i pension, men hängde med som en ungdom hela kvällen.

Det helt fantastiska presentbordet och hur grabbarna gör en närstudie av detta dagen därpå. De alkoholförsedda dryckerna fick lottas ut, eftersom alkohol och turnerande inte hör ihop, men fotoalbumet som Rut knåpat ihop om Ahlgrens genom åren ska få en hedersplats i bussen.

Med sista bilden vill vi bara säga:

Det är bara Micke som är 55... år... och det ska inte dröja tills vi blir 90 -innan nästa jubileum!!

Återigen TUSEN TACK! Nu laddar vi för sommarens kommande spelningar.

Ha det så gott!!

  • Comments(0)//blogg.mickeahlgrens.se/#post88

Hedemora 2010-05-09

Klicka här för ALLA inlägg!Posted by Micke Ahlgren's Wednesday, May 19 2010 15:44:59

Vilken fantastisk kväll det blev!! smiley

Det var många som hade tagit sig till Hedemora denna kväll för att svänga sina lurviga till Micke Ahlgrens.

Men först möttes vi av kvällens arrangör Tommy Ander, som för övrigt inte bara var kvällens arrangör utan som också blev vald till årets arrangör i Malung.

Sen kom goa Rut och bjöd oss på sin otroligt goda köttfärslåda innan vi började spelningen... Jörgen var inte sen att be om påfyllning...

Denna kväll gästades vi också av världens sötaste Viktoria. När man är så liten och söt behöver man använda hörselskydd för att skydda sina unga öron... och det är denna unga lilla dam förståndig nog att göra (vi utgår från att det var för att skydda sig mot högt ljud och inte oljud) smiley Vi vet numera också att det går utmärkt att pussas i hörselskydd...

  • Comments(0)//blogg.mickeahlgrens.se/#post87

Birka 2010-05-02/07

Klicka här för ALLA inlägg!Posted by Micke Ahlgren's Wednesday, May 19 2010 11:10:26

Hej hej!smiley

Här kommer några bilder från en härlig vecka på Östersjön. Denna gång reste vi med Birka Paradise och som vanligt var det många glada människor som bestämt sig för att göra som vi: ägna några, nästan sommarlika, dygn på havet... möjligen kan man har åsikter om antalet varmgrader... Men en stund på akterdäck är aldrig fel.

Livet i fotostudion nu inför jubileumet har nog påverkat det ivriga poserandet inför kameran. Många blev bilderna.

Jörgen ägnade sig också åt lite paparazzifasoner och smög sig på ett par som tagit sig ut på akterdäck för att ta sig en välförtjänt svalka efter ett varmt danspass till Micke Ahlgrens.

Samme Jörgen blev också ertappad med fingrarna i kakburk... vi menar -godishyllan. Men den gode Jörgen fyrade av sitt mest charmiga leende och bedyrade att chokladen naturligtvis var för att ge bort -inte äta själv... Vi låter sanningshalten i det påståendet vara oanalyserat så länge...smiley

Tack till Anna och Tessan för bilderna!

  • Comments(0)//blogg.mickeahlgrens.se/#post86

Hallunda 2010-04-20

Klicka här för ALLA inlägg!Posted by Micke Ahlgren's Wednesday, April 28 2010 09:49:46

Hej hej! smiley

Förra tisdagen var det dags för oss att ta en sväng till Hallunda Folkets Hus igen! Det var härligt mycket folk på dansgolvet och en sprittande vårstämning i lokalen.

Blommor fick vi också -dessa finns att beskåda på vår facebook-sida.

Tanken är nu att vi ska spela lite på Östersjön härnäst... men det drar ihop sig mot JUBILEUM. Har ni inte anmält er, så gör det nu -både vi och kvarvarande platser räknar ner! Det är bara två veckor kvar!! smiley

Ha det så gott så länge!

  • Comments(1)//blogg.mickeahlgrens.se/#post85

Jubileum

Klicka här för ALLA inlägg!Posted by Micke Ahlgren's Wednesday, April 21 2010 22:53:16

Hej! smiley

Med mindre än en månad kvar har vi nu plockat fram "muckarkammen" och börjat räkna ner till den 12 maj och vårt jubileumsfirande. Programmet har tagit form, menyn är fixad och skjortorna hänger nystrukna i garderoben i väntan på dagen J -J, som i jubileum. Vi hoppas att så många som möjligt vill komma och fira denna dag med oss! smiley

Himla jättevarmt välkomna!!

Micke, Petter, Kent och Jörgen

  • Comments(0)//blogg.mickeahlgrens.se/#post84

Cupolen, Linköping 100411

Klicka här för ALLA inlägg!Posted by Micke Ahlgren's Monday, April 19 2010 11:19:58

Hej alla vänner! smiley

Trots att det det var Östergötlands hittills varmaste vårsöndag (enligt östgötarna själva) så var det ett helt gäng som övergivit krattor och trädgårdsspadar för att dansa på Cupolen denna afton. Från den vackert blomsterprydda scenkanten kunde många glada steg beskådas. Härligt!

Härliga var också nougatbitarna till kaffet i pausen! De smälte som... nougat i munnen... De försvann så fort att Micke hann kolla hemsidan på sin telefon innan det var dags att börja spela igen... Ja, inte bara Mickes nougat förstås, men Micke var den som kollade hemsidan i alla fall. smiley Petter såg det troligen bara som en förlängning av sitt födelsdagsfirande två dagar tidigare och av Jörgen syntes bara... namnskylten. smiley

Nu börjar vi se fram emot vårt jubileumsfirande. smiley Anmälningarna tickar stadigt in till den 12 maj och det glädjer oss förstås. Så om ni inte redan anmält er, så gör som många andra och kom och fira denna dag med oss!

smiley

  • Comments(0)//blogg.mickeahlgrens.se/#post83
Next »