Micke Ahlgren's Blogg

Micke Ahlgren's Blogg

Micke Ahlgren's Blogg

Här möts vi, medlemmar i bandet, dansare, släkt och vänner! Välkomna!

Lönsboda 091206

Klicka här för ALLA inlägg!Posted by Micke Ahlgren's Tuesday, December 08 2009 10:44:35

Hej hej alla vänner! smiley

Så här såg det ut när vi, i söndags, gjorde vår andra lyckade resa till Skåne. Den här gången var det destination Grananda -Folkets park i Lönsboda som var målet. En fantastiskt fin park.

Med oss hade vi Annicka Barklund som gjorde en liten närstudie av av Micke Ahlgrens spelvardag. (Annicka kallade det med glimten i ögat, för "bilddokumentation" och lyckades själv undkomma alla bilder utom en!!smiley)

Det var närmare 300 personer som hade givit sig ut i det gråkulna vädret för en kvälls dans denna söndag den 2:a advent. Det tycker vi var jättekul. Det är otroligt roligt att få möta så många glada och positiva människor och få den respons som vi fick.

Vi hade också förmånen att få träffa Ulrik (igen). Ulrik skymtar lite bakom den "Får-jag-lov-läsande" Micke och vi imponeras av mängden kunskap i dansbandshistoria som han har! Maria serverade oss förtjänstfullt gott kaffe och varför Jörgen valde att visa sin bakre sida vet vi inte! smiley

Summa summarum: Gullig park, härliga människor och massa foton tagna. Vi hade kort och gott en trevlig kväll i Lönsboda!

Kram på er alla! smiley

  • Comments(0)//blogg.mickeahlgrens.se/#post76